Dérs nou byznys lajk šou byznys

Tajemný východ volá... a já odpovídám... a odpověď rezonuje, rezonuje.... Brno, Brno, Brno!

Našel jsem si tam nějaký hotýlek, tisícovku za noc chtějí. Projdu se po městě, podpořím přestěhování vlakového nádraží do Frýdku-Pístku, no však to znáte. Co taky člověk může dělat v Brně jiného.

6 komentářů:

  1. Jít do Zemanovy kavárny!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ano? V tom případě udej koordináty, revolucionářko!

    OdpovědětVymazat
  3. Brno je zlata lod, za devcaty z Brna chod ;)

    OdpovědětVymazat
  4. je to taková funkcionalistická kavárna uprostřed parčíku, naproti je Mahenovo divadlo. Tu osamělou bíle zářící prvorepublikovou kostku nepřehlídneš. Mají tam úúúžasné dortíčky, krom toho doporučuji vést transcendentální hovor s vrásčitou šatnářkou.

    OdpovědětVymazat
  5. zemanovic kavárnu doporučuji tak leda na koukání. a to mám kamaráda, co se zná s komplet obsluhou, takže mě si aspoň *občas* všimnou. ale jinak je to místo bez atmosféry, kam bývají voděni zahraniční klienti, aby se na ně udělal dojem (což se stejně nepovede). jestli dumáš, co tu dělat, tak navrhuji: 1) zajít do některé z kultovních hospod na točenou kofolu. 2) když kavárnu, tak buď alfa café nebo café'99. 3) kontaktovat některé ztracené existence (jako jsem třeba já) a jít si zahrát do lužánek petanque :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nehádejte se mi tu, děti! Nakonec zůstanu na České a budu hrát čáru!A petanque... není to ta legrační hra s cochonettem a pernodem, které se věnují převážně důchodci?

    OdpovědětVymazat