A tak nezbyva nez si pozvat ke stolu nejake ty Italy a koukat, jak to vlastne delaji.
Meloun se sunkou? Nuz a vidlicka. Cely platek sunky nacpat na vidlicku, pak cele do pusy, rozvykat, spolknout. Meloun az pak!
Testoviny? Pouze vidlicka! Cha, ti hlupaci, kteri si to nespocitali predem, pouzili svuj posledni nuz a pak si museli potupne pozadat o novy!
A kdyz prinesou misu nektarinek, dvema lzicemi je pekne rozmisti na talire a talir vam prinesou? Oloupat, vnitrek nozem okrajovat, ale nepriblizit se k pecce bliz nez na centimetr! A jaky nuz ze pouzit, kdyz ten druhy byl vyplytvan na pecene veprove? Inu, preci ten treti, ktery se serviruje az k nektarince.
Hezky vecer z Neapole.
A kdyby člověk použil ruce, tak mu utrhnou hlavu?At žije rychlé občerstvení:-)
OdpovědětVymazatA kdyby jsi na nektarinku použil příbor králů, tak ti utrhnou hlavu?
OdpovědětVymazatProboha, snad bys nejedl spagety rukama...
OdpovědětVymazatMluvil jsem o nektarince....
OdpovědětVymazatpokud dobře počítám, tak ti zbyla jedna vidlička:)
OdpovědětVymazatpokud jsem to dobře spočítala, zbyla ti jedna vidlička:)
OdpovědětVymazatjo, a pokud se nemýlím, tak je tu i jeden mekbílovský vzkaz navíc...
OdpovědětVymazatNo ale je to tak, kdyby clovek pouzil hlavu, tak mu utrhnou ruce...Ta ctvrta vidlicka se vbodava do nekrarinky, aby se tato neprotacela... Dalsi novinka jsou tygri krevety, furt nam je vsude cpou a jeste jsem nepochopil, jak do nich efektne vlezt a vysat z nich maso. Zejmena klepitka jsou nedobytna...
OdpovědětVymazat