Mám klíčový plán!

Zašel jsem do ČSOB a dostal nabídku na vytvoření tzv. klíčového plánu.

Bude to chvilka, lákala mě paní bankéřka. Zeptám se vás na pár údajů a vytvořím vám plán, jak dobře investovat své peníze!

To zní dobře, ne? Tak jsem souhlasil. Paní se zaradovala a hned mi položila první otázku: Jaký je měsíční příjem vaší domácnosti? Přepočítal jsem to na koruny, zaokrouhlil na desetitisíce a svěřil se jí. Paní zvedla obočí a pokývala uznale hlavou.

A kolik vás je v domácnosti? Zasadil jsem jí smrtelnou ránu. Jeden! Paní jen tak na sucho polkla a šla si nalít sklenku vody. Pak už jsme to vyplnili celkem rychle, paní bankéřka to vytiskla, zvolala to vám to ale krásně vyšlo! a podala mi můj úplně vlastní investiční klíčový plán.

Bylo v něm napsáno, že si mám platit penzijní připojištění 1500 Kč měsíčně, ty desítky tisíc, které každý měsíc ušetřím, si mám schraňovat na běžném účtu, rozhodně nemám nic investovat do žádných fondů, a za dvacet pět let že budu mít naspořeno 14 milionů.

Klíčový plán ČSOB je prostě super služba.

7 komentářů:

  1. Toto mi velmi pripomenulo frazu: "Mam vychytraly plan" z mojho oblubeneho serialu Cierna zmija :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, ty budes ale dobra partie na duchod... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ja se kdysi v CSOB rozciloval prave kvuli tomu ze mi za muj rekneme nadprumerny plat neposkytnou uver... :)))

    OdpovědětVymazat
  4. to mi pripomina tych dobrotivych ludi, ktori sa mi s prijemnym optimistickym usmevom ponukaju, aby ti poradili ako _prejebat_ moje vlastne peniaze.

    OdpovědětVymazat
  5. Mam reseni pro ty, kterym neposkytnou uver, kvuli tomu, ze maji vysoky plat: Staci potrebny obnos mesicne pripsat na muj ucet (ktery si k tomuhle ucelu rad zalozim :o).Klidne se muzeme domluvit, staci napsat mail :o))))))))))NAJDE SE NEKDO??? :D

    OdpovědětVymazat
  6. Hele kolik mas plat? Ze ji to tak dostalo :DDD

    OdpovědětVymazat