Promiň, Žertvo

Pěkně jsem si naběhl a omlouvám se.

Když jsem se včera o půl druhé v noci dozvěděl, že Žertva skončil, uleželo se mi to přes noc v hlavě a ráno jsem zplodil článek Proč Žertva skončil?, ve kterém jsem se zlehka zamyslel nad tím, jak to vlastně celé bylo a kdo by Žertva mohl být. Zčásti to byla legrace, např. poznámka o Vladimíru Železném, ale hlavně jsem tak nějak tajně doufal, že se opravdu najde nějaký Žertvův následovník (článek končil výzvou, jestli by někdo nebyl schopný si přerušený příběh domyslet).

Stalo se ale něco jiného: Ozval se Žertva a dal mi do ruky několik pádných důkazů toho, že je tím, za koho se vydává, spolu s několika pádnými důkazy toho, že není tím, za koho se vydává. A dokonce začal pokračovat ve svém deníku, což je pro mě nanejvýš pozitivní (pochopitelně se nedomnívám, že by na tom měl nějakou zásluhu zmíněný článek).

Ale bohužel došlo i na méně pozitivní věci. Vy, čtenáři mého blogu, jste se začali domnívat, že jsem nějaká detektivní kancelář, a začali jste mě nabádat a upozorňovat na detaily, kterých si mám všimnout, psali jste mi své teorie atd.

NE, VÁŽENÍ! Nehodlám o Žertvově identitě hloubat jinak než čtením jeho deníčku, nehodlám nikam telefonovat a nikoho se vyptávat, a už vůbec se mi nechce hledat nějaká jména a fotografie na webu Masarykovy univerzity. Nevím, co z toho máte, ale přijde mi to sprosté.

Pochopil jsem to příliš pozdě. Žertva nám totiž nabídl dobrý obchod: Jeden z nejlepších českých blogů za to, že jej necháme na pokoji. Je to opravdu tak těžké?

Včerejší článek jsem smazal. Promiň, Žertvo.

5 komentářů:

  1. Milý Jirko,tvůj komentář o tom, že článek není fyzicky smazán, jsem odstranil kvůli tomu, aby si toho nevšimli další. Teď už je to naštěstí jedno, protože bug byl odstraněn (děkuji, Arture).

    OdpovědětVymazat
  2. WhiskyNa některém blogu kdosi vyhlásil soutěž o whisky pro toho, kdo pozná, kdo je žertva. Kdepak to jen bylo?

    OdpovědětVymazat
  3. Ten odkaz na komentáře bych doporučoval z těch stránek vynechat... alespoň po tu dobu, co budeš mazat všechny komentáře (jako se to stalo s mým minulým komentářem a všemi dalšími). ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jak se máš, doufám, v pořádku, drahá narazil jsem na váš profil a já Pict zájem na tom, že jsem slečna Miran. frank Jsem velmi milující a starostlivá holka se světlou budoucnost, miluji vás lépe poznat, jsem přesvědčen, můžeme postupovat od slyšet, já se dozvíte více o mně, když jsem slyšel od vás, pamatujte, že barva nezáleží na čem záleží nejvíce je láska, budu rád, kdybyste mě kontaktovat s touto e-mailovou adresu (miranfrank20@yahoo.com), takže můžeme pokračovat odtamtud budu čekat na uslyšíme.Vy Miran.

    OdpovědětVymazat